't Klooster.
't Klooster.

Restaurant 't Klooster opent deuren voor het publiek

Zakelijk 2.091 keer gelezen

UDEN | Op 1 februari is restaurant 't Klooster in Uden geopend. De eerste week is voorbij gevlogen. De gasten waren tevreden en Peter en Monja van Deurzen, eigenaren van 't Klooster, spreken vol trots over hun nieuwe restaurant.

"Ongelooflijk! We genieten enorm van alle positieve reacties. Het is toch geweldig als de sfeer en het eten zo ervaren wordt zoals wij dat ook voor ogen hadden. Via deze weg willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen."

'Losjes chic'
Restaurant 't Klooster biedt een bourgondische avond uit met heerlijk rustiek eten (Franse keuken). Het restaurant is 'losjes' chic te noemen, met een oprechte service.

"Geen over the top fratsen, maar herkenbare gerechten, puur en simpel", aldus de eigenaren.

Bijbel
De inrichting is authentiek met allerlei mooie details naar vroeger, zoals de bar gemaakt van oude kloosterbanken, de menukaart is een bijbeltje en zelfs de kleding van het personeel heeft subtiel een verwijzing naar een nonnen habijt.

À la carte
Vanaf woensdag 8 februari start restaurant 't Klooster met de à la carte kaart. Naast de kaart worden er dagverse vlees- en vis- en seizoengerechten geserveerd tegen een vriendelijke prijs.
Ook kan een groep privé dineren in de aparte eetzaal van 't Klooster, de Refter.

Reserveren is online mogelijk via www.hetklooser-uden.nl of via tel 0413 – 25 95 05.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant