Afbeelding

Jeugdambassadeurs Big Party zijn benoemd door wethouder

Carnaval 1.187 keer gelezen

UDEN | Er was een bijzondere vergadering in het Gemeentehuis van Uden op dinsdagavond. Van alle basisscholen uit Uden was er een delegatie van groep 7 en 8 aanwezig om daar benoemd te worden als Ambassadeur voor de Big Party, het feest op 24 februari voor de jeugd waar de toegang gratis is en ouders verboden zijn. Uiteraard waren ook de Jeugdprins en zijn Adjudant van de partij.

Na een kort welkomstwoord van Léonie werd de jeugd aan het werk gezet; geef nu eens zelf aan wat wij graag op dat mooie feest Big Party zou willen doen. In steeds wisselende groepjes werden de vragenlijsten met enthousiasme af gewerkt, soms met een beetje hulp van de aanwezige wethouder Gerrit Overmans en leden van de Knoerissen.

Moederskindje?
Daarna kwam de dj, die op de Big Party muziek gaat draaien, op het schavot. Hij mocht uitleggen welke muziek hij ging draaien, beantwoordde vlot vragen over het feest maar die ene vraag van: 'Ben jij een moederskindje?' zag de dj niet aankomen. Maar ook daar redde hij zich uit en de jeugd was tevreden.

Als Ambassadeur moet je worden benoemd en beëdigd en daarvoor was wethouder Overmans aanwezig die de tekst voor las die de jeugd woordelijk moest na zeggen. De Jeugdprins en Adjudant hingen bij de Ambassadeurs de versierselen om en daarna opstellen voor de groepsfoto. Eerst netjes in de camera kijken en de volgende zo gek mogelijk doen. En zo hoort dat als je in groep 7 en 8 zit!

Foto's: Frans Geenevasen'

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant