Eigenaresse van Local Flavour, José van der Sanden.
Eigenaresse van Local Flavour, José van der Sanden.

Udense in in finale Freelancer of the Year Awards

Zakelijk 1.298 keer gelezen

UDEN | José van der Sanden, eigenaar van Local Flavour, uit Uden is doorgedrongen tot de finale van de Freelancer of the Year Awards, die op zaterdag 1 april worden uitgereikt op de Dag van de ZZP'er in Amersfoort.

Uit meer dan tienduizend deelnemers is een selectie gemaakt voor de finale. In de eerste ronde van de FOTY Awards hebben genomineerde zzp'ers en freelancers punten verzameld via stemmen en referenties van onder meer (oud-)opdrachtgevers. Op basis van de kwaliteit van deze deelnemers, die wordt gemeten op basis van de gemiddelde cijfers uit de referenties binnen deze eerste ronde, selecteert de jury de finalisten. Deze finalisten zullen tijdens het pitchevent op zaterdag 25 februari 2017 hun bedrijf voor de camera presenteren. Finalisten die niet aanwezig kunnen of willen zijn, mogen hun videopitch online insturen.

Publieksprijs
Vanaf maandag 6 maart zijn de stemmen geopend voor de publieksprijs: hierin is het zaak dat de finalisten zoveel mogelijk Likes, Shares en Subscribes via Facebook en YouTube genereren met hun pitchvideo. Deze publieksprijs is geopend tot de dag voor de uitreiking; tijdens de Dag van de ZZP'er wordt de winnaar bekend gemaakt. In aanloop naar de uitreiking op de Dag van de ZZP'er zal een vakjury de categoriewinnaars en de Freelancer of the Year 2017 uitkiezen. Belangrijke criteria zijn de kwaliteit, de focus, de passie, het succes en de ambitie van de finalist in kwestie. Juryvoorzitter Frijters zal tijdens het evenement het juryoordeel toelichten.

Over Local Flavour
Local Flavour, het bedrijf van José, is een culinair evenementenbureau met een Hollands tintje. José organiseert culinaire activiteiten door heel Nederland voor collega's, vrienden of families die van lekker eten en drinken houden. Denk hierbij aan kookworkshops, culinaire wandelingen, diverse proeverijen en veel meer. Daarnaast verkoopt Local Flavour kerstpakketten met de lekkerste Nederlandse streekproducten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant