Coppens Warenhuis.
Coppens Warenhuis.

Carnaval begint ook dit jaar bij Coppens Warenhuis in Volkel

Zakelijk 790 keer gelezen

VOLKEL | Wie bij Coppens Warenhuis in Volkel binnenloopt komt meteen in de stemming. Carnavalsmuziek klinkt uit de speakers en het is een waar feest om hier rond te neuzen. Duizenden vierkante meters met carnavalskleding, accessoires en –versieringen. "Als je hier je gewenste outfit niet vindt, dan vind je het nergens", aldus Coppens.

De carnavalsafdeling is verdeeld over twee hallen. Een hal is speciaal ingericht voor kinderen. Hier zijn ook de basic artikelen zoals shirts, stofjassen, tuinbroeken en overalls te vinden. In totaal zijn er 15 kleedkamers. Alle soorten outfits zijn te vinden. Een complete dierentuin om beestachtig carnaval te vieren. Brabantse en boerenkleding. Steampunk is actueel. Alle thema's zoals beroepen, landen, sport, avontuur en sprookjes zijn volop aanwezig. Ook op gebied van accessoires die hierbij horen is Coppens de grootste in de hele regio. Hoeden, petten en pruiken. Schmink, sieraden, tassen, dassen, schoenen en laarzen. Ook versiering zoals grote schilden en raamstickers, maar ook ballonnen, serpentine en vlaggen zijn verkrijgbaar. Ook heeft Coppens dit seizoen nieuwe artikelen in de collectie op kunnen nemen, zoals de vrolijke driedelige pakken, bekend als Opposuits. Daarnaast kunnen klanten er shirts laten bedrukken met een persoonlijke tekst of afbeelding.

Koopzondagen
Zondag 12 en 19 februari is Coppens Warenhuis extra open van 12.00 tot 17.00 uur. Foodtruck Lekker Hotel Mama is die dagen ook te gast. Parkeren is gratis bij Coppens Warenhuis.

Openingstijden
Coppens is de komende tijd extra geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op www.coppenswarenhuis.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant