De Pluimwinnaars van 2015: Wiltec.
De Pluimwinnaars van 2015: Wiltec.

Elements of Wonder zoekt ondernemers die verwonderen

Zakelijk 785 keer gelezen

UDEN | Welke ondernemers in Uden, Volkel en Odiliapeel hebben zichzelf de afgelopen tijd overtroffen? Ondernemers die wel een pluim verdienen, kunnen vanaf nu kandidaat gesteld worden voor de Ondernemerspluimen. Dit kan tot en met 15 maart via www.businesseventsuden.nl.

Zaterdagavond 13 mei staat vetgedrukt in de agenda's van ondernemend Uden, Volkel en Odiliapeel. Dan vindt het businessevent Elements of Wonder plaats, de opvolger van Secret Mission in 2015 en Cirque des Affaires in 2013. Het feest vindt dit jaar plaats op Hemelrijk in Volkel, waar speciaal voor het evenement een bijzonder complex wordt opgebouwd. De organisatie belooft een spraakmakend programma, met verrassende acts en artiesten.

Pluimen voor ondernemers die uitblinken
Een van de hoogtepunten van de avond is – net zoals bij de vorige edities – de uitreiking van de Ondernemerspluimen. Er zijn zeker drie pluimen: voor Uden, Volkel en Odiliapeel. Hiervoor is de organisatie op zoek naar ondernemers die het thema van het feest kracht bijzetten en bijvoorbeeld een vurige prestatie hebben geleverd. Een prestatie waaruit levenskracht, energie, initiatief en moed blijken. Of juist een geaarde prestatie, bijvoorbeeld door een bedrijf te redden uit een crisissituatie. Waarbij de ondernemer ondanks alles met beide benen op de grond bleef: betrouwbaar, standvastig en stabiel.

Nomineren tot 15 maart
Stichting Business Events Uden, de organisatie van het event, nodigt alle ondernemers in de gemeente Uden uit om kandidaten voor te dragen. Dit kan tot en met 15 maart via het formulier op www.businesseventsuden.nl. Geef daarbij duidelijk aan waarom juist deze ondernemer een pluim verdient. Alle voordrachten blijven geheim; de organisatie maakt op geen enkele wijze bekend wie een bepaalde persoon heeft voorgedragen. Een onafhankelijke commissie met vertegenwoordigers van alle ondernemersverenigingen in de gemeente Uden neemt de definitieve beslissing.

Elements of Wonder vindt plaats op zaterdagavond 13 mei op Hemelrijk. Voor bedrijven die een eigen tafel willen zijn er speciale sponsorpakketten beschikbaar. Ook de verkoop van losse kaarten is al in volle gang. Kijk op www.businesseventsuden.nl voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant