Prins Roy en Adjudant Davy.
Prins Roy en Adjudant Davy.

Roy en Davy Prins en Adjudant van VTC de Vrijbuiters uit Uden

Carnaval 1.227 keer gelezen

UDEN |Op de wekelijkse clubavond van VTC de Vrijbuiters, de vrijetijdsclub voor mensen met een verstandelijke beperking, werden de prins carnaval 2017 en zijn adjudant onthuld. De onthulling werd dit jaar via een quiz over carnaval bekendgemaakt. Dit jaar mag Roy Rovers de scepter zwaaien samen met Davy Strik.

Roy werkt in het dagelijks leven bij EMTÉ en bij Brasserie de Conversatie in de Marktstraat. In zijn vrije tijd mag hij graag uitgaan en plezier maken. Ook houdt hij van zwemmen bij WGZ , waar hij afgelopen zondag goud (50 meter vrij) en brons (estafette) haalde. Verder bezoekt hij natuurlijk graag de wekelijkse clubavonden van de Vrijbuiters.

Davy werkt bij MuzeRijk in de horeca. Zijn hobby's zijn skiën bij WSG, muziek en zingen en ook hij gaat natuurlijk naar de Vrijbuiters in Uden.

De Prins en zijn Adjudant wonen bij Dichterbij, locatie Oude Bosweg in Uden.

De eerste officiële handeling van Prins Roy en Adjudant Davy was het uitdelen van een ludiek aandenken aan hun uitverkiezing aan alle leden van de Vrijbuiters.

Carnaval in de Kom In
Prins Roy en adjudant Davy verheugen zich zeer op het komende carnaval, met name op het Feest der Feesten van de Knoerissen en natuurlijk vooral op hun eigen carnavalsfeest in de Kom In op donderdagavond 23 februari bij VTC de Vrijbuiters.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant