Concordia Zeeland.
Concordia Zeeland.

Concordia Zeeland wint brons

Sport 218 keer gelezen

Dit weekend hebben 3 teams van handboogsportvereniging Concordia Zeeland deelgenomen aan de rayonkampioenschappen indoor voor teams. De viertallen schieten een kwalificatieronde van 60 pijlen per schutter op een afstand van 18 meter. De hoogste 4 teams plaatsen zich voor de finalerondes waarin team tegen team geschoten wordt.

Zaterdag schoot het eerste team van Concordia in de ere-klasse bij De Rozenjagers in Eerde. Jos Merkx, Marcel van Hout, Mark van Tiel en Jos vd Aa stonden na de kwalificatieronde derde. De eerste finaleronde en de strijd om het brons gingen verloren.
Zondag was het de beurt aan het tweede en derde team van Concordia. Het tweede team bestaat uit Lau van Lith, Jan Lemmers en Jan Rison. Zij schoten in de B-klasse bij Constantia Drunen en werden met een vijfde plaats in de kwalificatieronde uitgeschakeld.

Het derde team van Concordia bestaat uit Marc Bongers, Tonnie van Gerwen, Rob van Tienen en Jarin Nijhof. Team 3 schoot in de D-klasse bij Ontspanning in Sint Oedenrode en haalden de bronzen medaille.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant