Afbeelding

Fietsspecialist Mart & Wilma Verstegen verhuisd

Zakelijk 2.451 keer gelezen

UDEN | De verbouwing van het nieuwe pand is momenteel in volle gang. "Het is zo fijn om te zien dat we straks voldoende ruimte hebben om te repareren, de fietsen mooi kunnen presenteren en de voorraad in hetzelfde pand kunnen behouden", aldus Mart Verstegen.

Per 1 maart 2017 gaan de deuren open van de nieuwe fietsenwinkel aan Loopkantstraat 23b te Uden, op een steenworp afstand van het huidige pand. In het voormalige DELO pand zullen Mart, Wilma en Sven de nieuwe fietsenzaak gaan vestigen. Door deze verhuizing krijgt de nieuwe winkel 1000m2 aan fietsplezier en komt er een grotere reparatie-werkplaats. "In ons huidige pand groeien we momenteel letterlijk uit ons vel. We kunnen de reparaties en showroomfietsen gewoonweg niet meer kwijt. Ook is de reparatieruimte voortaan te klein. De kans om nu te verhuizen biedt ons meer ruimte- en groeimogelijkheden zonder de kwaliteit en service te verliezen", aldus Mart Verstegen. Een moderne nieuwe zaak die zich ook richt op de toekomst.
Met de komst van Sven Willems uit Uden, die vorig jaar al per 1 januari 2016 in de VOF is getreden nadat hij drie jaar werkzaam is geweest in de zaak, is er sprake van modernisatie en een nieuwe kijk op de huidige fietsenzaak. Hierbij behouden zij de al lang bestaande klantvriendelijkheid, service en laagdrempeligheid. Want dat staat hoog in het vaandel bij de drie. En de goedkoopste fietsreparatie van Uden en omstreken blijven zij gewoon behouden.
Van de allernieuwste E-Bikes tot stads- en moederfietsen en van mountainbikes tot racefietsen. Alles onder één dak waar mensen niet alleen de fiets kunnen bewonderen maar ook kunnen testen.

Per 1 maart worden de deuren geopend, maar de officiële opening zal vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart plaatsvinden. Tijdens de opening zullen er allerlei openingsacties gehouden worden en daarbij kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. Al het nieuws en acties over deze ontwikkeling is tevens te volgen op Facebook en op www.martenwilmaverstegenfietsen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant