Hof van Zelland.
Hof van Zelland.

Hof van Zelland stop ermee

Zakelijk 2.557 keer gelezen

ZEELAND | Streekproductenwinkel Hof van Zelland in 't Oventje stopt ermee.

Op Facebook laat eigenaresse Jolanda Nooijen weten: "Om organisatorische redenen gaan we stoppen. Tot zaterdag 4 maart bent u van harte welkom bij Hof van Zelland en kunnen we u voorzien in verse aardappelen groenten en fruit. Aanstaande woensdag hebben we nog de heerlijke aanbieding en kunt u meneer pastoor blij maken door het eten van geen vlees maar heerlijke vegetarische gehakt op basis van champignons en noten. Daarna zullen we nog eenmaal open zijn op 11 maart om de laatste houdbare spullen voor een mooie prijs aan te bieden."

Nooijen laat weten dat ze zich volledig wil gaan focussen op de nieuwbouw in Uden van haar bedrijf Compliment. Aan de Zeelandsedijk wordt een grote hal gemaakt met docks voor vrachtwagens en kantoorruimtes.

Ze sluit af: "Wij willen onze trouwe klanten hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen jullie te voorzien van het beste wat moeder natuur ons geeft. Wij zijn er van overtuigt dat u nog gegarandeerd onze smakelijke producten zult eten, via andere groenteboeren, supermarkten of thuisleveranciers."

Hof van Zelland werd ongeveer twee jaar geleden opgericht op 1 mei 2015. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant