Finovion en Van Bruggen Adviesgroep werken samen.
Finovion en Van Bruggen Adviesgroep werken samen.

Samenwerking Finovion Uden en Van Bruggen Adviesgroep Uden

Zakelijk 766 keer gelezen

UDEN | Financieel adviseur Frank Persoon van Van Bruggen Adviesgroep Uden en Egbert-Jan de Klein eigenaar van Finovion Uden, gaan een exclusief samenwerkingsverband aan voor de regio Uden.

Beide partijen vullen elkaar uitstekend aan met enerzijds financieel advies en bedrijfsadvies (Van Bruggen Adviesgroep) en anderzijds administratieve en fiscale dienstverlening (Finovion) voor ondernemers.

Zowel bestaande als startende ZZP-ers / MKB-ers staan met regelmaat voor financiële vragen en uitdagingen.

Finovion Uden zorgt voor een zorgeloze administratie en de juiste fiscale ondersteuning. Van Bruggen Adviesgroep Uden zorgt voor een passend advies op gebied van verzekeringen en financiële vraagstukken (ook voor ZZP-ers is een hypotheek mogelijk!).

Frank Persoon en Egbert Jan-de Klein zijn enthousiast over de samenwerking: "Door onze samenwerking kunnen we de klant een totaaloplossing bieden voor alle voorkomende financiële vraagstukken en daarmee kan de klant zich richten op wat hij echt wil doen: Ondernemen!"

Finovion is een landelijke kwaliteitsformule voor zowel administratiekantoren als accountantskantoren. Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs. Elke financieel adviseur voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en is deskundig in zijn vakgebied.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant