Mark van Osch.
Mark van Osch.

Plameco viert jubileum: "Een nieuw plafond in één dag"

Zakelijk 836 keer gelezen

GEMERT | Mark van Osch viert het vijfjarig bestaan van zijn bedrijf, maar Plameco bestaat al sinds 1982, vertelt de ondernemer trots. Hij startte in het millenniumjaar 2000 samen met zijn vader als timmerman bij Plameco en kreeg in 2008 een eigen rayon. Vanuit Gemert worden zijn klanten geïnformeerd en voorzien van het innovatieve plafondsysteem. In het weekend van 10 tot en met 12 weekend is er een showweekend.

"Wilt u graag een nieuw plafond maar ziet u op tegen de rommel? Dan is het spanplafond van Plameco wellicht de oplossing: afhankelijk van de grootte van de ruimte kan Plameco uw plafond meestal vervangen in één dag", vertelt Van Osch. Klanten krijgen tien jaar garantie op plafonds. De plafonds van Plameco bieden ongekende keuzemogelijkheden; ze zijn leverbaar in bijna alle kleuren, in klassiek en modern, verlaagd of net onder het oude plafond, hoogglans, mat glad of met structuur en zelfs een plafond met een fotodecoratie is mogelijk. Het is ook mogelijk om geluidsisolatie te integreren in het plafond. Verder biedt een Plameco-plafond tal van ingebouwde verlichtingsmogelijkheden met warme ledverlichting. De verlichting kan worden voorzien van de modernste snufjes, zoals dimbare ledverlichting en afstandsbediening.
Behalve in het showweekend van 10 t/m 12 maart is de showroom aan het Kruiseind 16 C in Gemert elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00-16.00 uur geopend. Het is ook mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te maken. Meer info op www.plamecogemert.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant