Partyservice Manders.
Partyservice Manders.

Partyservice Manders viert het vijfentwintigjarig jubileum

Zakelijk 1.567 keer gelezen

ODILIAPEEL | Partyservice Manders viert haar vijfentwintig jarig jubileum op negen april. Het bedrijf is nu ook verhuisd naar een nieuwe loods aan de Rechteweg in Odiliapeel.

Wat begon met een vleeshandel in een omgebouwde garage is in vijfentwintig jaar uitgegroeid naar een compleet cateringbedrijf voor onder meer feesten, partijen en evenementen. Met goede moed openden Jos en Gerrie Manders op zes juni 1996 Slagerij Manders aan het Terraveenplein in Odiliapeel, hier verkochten zij vleeswaren en later ook brood. De catering deden Jos en Gerrie er met veel liefde erbij.

Helaas moesten Jos en Gerrie in 2006 wegens gezondheidsklachten besluiten de winkel te sluiten en de pijlen compleet te richten op de catering. De cateringservice bloeide op en de aanvragen bleven binnen komen. Voorheen werd vooral met scholieren en oproepkrachten gewerkt, maar in 2013 bleek het nodig een vast personeelslid in dienst te nemen. Met de luxe nieuwe frietwagen erbij bood dit wederom veel mogelijkheden voor de toekomst.

Nieuwe loods
Na veel inspanningen zitten de opslag, voorraad en productie nu op één locatie. De nieuwe loods biedt Partyservice Manders groeimogelijkheden voor de toekomst. Ook de friettent aan het Terraveenplein is gegroeid.

Partyservice Manders viert het jubileum op negen april van 13.00 tot 17.00 uur tijdens de open dag. Belangstellenden zijn welkom voor een drankje en een hapje bij de nieuwe loods aan de Rechtestraat 3a in Odiliapeel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant