Afbeelding

De lente is in aantocht! Potgrond drive in bij Intratuin Veghel

Zakelijk 281 keer gelezen

VEGHEL | De lente komt eraan! Tijd om aan de slag te gaan in de tuin en dat begint natuurlijk bij Intratuin Veghel.
Op zaterdag 18 en 25 maart is er een potgrond drive-in bij Intratuin Veghel. Blijf lekker in de auto zitten, dan laden medewerkers van Intratuin de zakken potgrond en tuinaarde in. Kom vervolgens bij Intratuin Veghel binnen voor gratis tuinadvies. Hovenier Van der Loo is deze potgronddagen aanwezig voor het geven van gratis tuinadvies, het maken van een gratis tuinschets en helpt mensen verder naar hun ideale droomtuin. Hovenier van der Loo is exclusief geselecteerd door de Tuinen van Appeltern wat staat voor kwaliteit en vakkennis.
Vanaf zaterdag 18 maart tot en met 17 april ontvangen alle betalende klanten bij Intratuin Veghel ook een gratis tweede entreeticket voor De Tuinen van Appeltern. Deze voucher is het hele tuinseizoen 2017 geldig.
Ook voor de kinderen organiseert Intratuin Veghel een leuke workshop. Op zaterdag 18 en 25 maart kunnen kinderen namelijk voor 2,50 euro van 13.00 tot 16.00 uur deelnemen aan de kinderworkshop wormenbak maken. Dan maak je een comfortabel hotel waar de wormen zich helemaal thuis voelen. Tevens worden de do's en don'ts van compost maken uitgelegd in een demonstratie en is er in de vestigingen een blotevoeten pad waar kinderen spelenderwijs kennis kunnen maken met de natuur.
Voor de vroege vogels heeft Intratuin Veghel nu een leuke actie. De hele maand maart kunnen zij genieten van een ontbijt voor 1,50 euro.
Woensdag 22 maart is er van 18.00 tot 21.00 uur een extra lentekoopavond. Er is 20 procent korting op het hele assortiment. Meer info op intratuin.nl/catalogus.??

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant