Afbeelding

Manders Dance Factory zoekt nieuwe hiphopdansers

Zakelijk 428 keer gelezen

UDEN / ZEELAND | Manders Dance Factory verzorgt op vrijdag altijd hiphoplessen in Uden en Zeeland. Nu zijn zij op zoek naar hiphop dansers en danseressen die graag in een team willen dansen tijdens optredens en wedstrijden.

Lijkt het jou leuk om flink te trainen en je dansniveau op te krikken? Ben je geboren tussen 2011 en 2003? Kom dan vrijdag 24 maart naar zaal "Eigen Herd", Rooijsestraat 32 te Uden.

Auditie
De auditie begint om 19.30 uur. Zorg dat je om 19.20 uur. aanwezig bent met je danskleding aan. Er wordt dan een stukje choreo aangeleerd. Daarnaast is het de bedoeling dat de dansers en danseressen een stukje solodans laten zien. Dat mag een eigen creatie zijn. Je hebt daarvoor ongeveer één minuut.

Manders Dance Factory
Manders Dance Factory is geen onbekende in de Top van de Hiphop wereld.

Zo is het Formation Team van de dansschool Nederlands Kampioen en is het team NoLimits Crew in oktober 2016 derde geworden op Wereld Kampioenschap Hiphop in Oostenrijk. Daarnaast is de dansschool met 25 dansers afgereisd naar Polen voor het Europees Kampioenschap. Verder heeft de dansschool meegedaan aan Hollands Got Talent, Everybody Dance Now en So You Think You Can Dance.

Aanmelden
Wil jij beter worden in Hiphop? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar info@mandersgemert.nl met daarin je naam, geboortedatum, geslacht en adres.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant