Doe inspiratie op tijdens het WoonEvent.
Doe inspiratie op tijdens het WoonEvent.

Laat je inspireren tijdens het WoonEvent op 1 april

Zakelijk 275 keer gelezen

UDEN / MEIERIJSTAD | Ben je op zoek naar jouw droomhuis? Of toe aan een nieuwe bank, badkamer of keuken? Wil je je interieur restylen of de tuin opnieuw inrichten? Of de nieuwste technische snufjes in huis? Breng dan een bezoek aan het WoonEvent. Op zaterdag 1 april vindt het WoonEvent Uden | Meierijstad plaats van 13.00 tot 19.00 uur in de Koekbouw aan de Noordkade in Veghel.

Het WoonEvent Uden | Meierijstad is een samenvoeging van twee initiatieven te weten Woonbeurs Uden | Veghel en Woonspectrum Schijndel. Beide hebben als doel jou te informeren en inspireren over alles wat met wonen en lifestyle te maken heeft. Na het ontstaat van de nieuwe gemeente Meierijstad was samenvoeging een logische stap om zo een nog beter event neer te kunnen zetten. Een nieuwe keuken, slaapkamer of badkamer? Of sfeervolle haardverwarming, jacuzzi of een droomtuin? Kom voor advies en inspiratie naar het WoonEvent, je vindt hier vakmensen die je in een paar stappen kunnen vertellen hoe jij je ideale woonsituatie kunt realiseren. Van een keuken die helemaal voldoet aan jouw persoonlijke wensen tot de nieuwste trends en kleuren voor vloeren en gordijnen. Het verhogen van wooncomfort door het automatiseren van je woning maar ook door je woning inbraakveilig te maken met hang- en sluitwerk en alarmen. Kortom, comfortabel wonen komt in al haar facetten aan bod op het WoonEvent.

Op zoek naar een nieuwe woning? Of voor het eerst aan het rondkijken op de woningmarkt? Kies je voor wonen in het groen of woon je liever in een meer stedelijke omgeving? Weet je nog niet of je wilt gaan kopen of huren? Of ben je op zoek naar een kavel en wil je gaan bouwen in eigen beheer? Het WoonEvent Uden | Meierijstad biedt een breed beeld van het woningaanbod en de nieuwbouwmogelijkheden in de regio.
Makelaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties zijn aanwezig en helpen je graag verder. En wil je weten welke woning voor jou haalbaar is? Dan kun je terecht bij de diverse financieel adviseurs en specialisten op het gebied van hypotheken.

'Wonen in Uden. Hoe leuk is dat!' Met die titel kondigen we de komst aan van wethouder René Peereboom. Om 13.30 uur komt hij een presentatie geven over wonen in Uden en geeft je daarna de kans om vragen te stellen over dit onderwerp. Om 16.30 uur is het de beurt aan wethouder Eus Witlox. 'Mooi wonen in Meierijstad, nu en in de toekomst' is de titel van zijn presentatie. Wat is er veranderd op het gebied van wonen nu drie gemeenten zijn samengevoegd tot de nieuwe gemeente Meierijstad? Kom het hem persoonlijk vragen.
Naast de twee wethouders is er een presentatie over het beveiligen van je woning door René Verbruggen en er is een vastgoedquiz door advocaat Lobke Opsteen. 'Het juiste stappenplan naar de sleutel van je nieuwe huis' is de titel van de presentatie van Notaris Ties van Gulick waarin hij je wegwijs maakt in de wirwar van regels en wetten.

Je kunt je bezoek aan het WoonEvent combineren met de Open Huizen Dag, die ook op 1 april 2017 plaatsvindt. Kijk voor meer informatie op
www.wooneventudenmeierijstad.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant