UDI'19. (Foto: Peter Kuijpers)
UDI'19. (Foto: Peter Kuijpers)

UDI'19 doet mee met het Easter Open Tournament

Sport 1.036 keer gelezen

UDEN | UDI'19/Beter Bed doet dit jaar voor de eerste keer mee aan de International Easter Open. Geheel volgens traditie zal het jeugdtoernooi worden gespeeld in het Paasweekend op 14, 15 en 16 april.

De officiële opening vindt plaats op vrijdagavond 14 april vanaf 18.30 uur, gevolgd door de groepswedstrijden op zaterdag 15 april. Op zondag 16 april vinden de plaatsings- en finalewedstrijden plaats. Voor elk team zal er een leuke attentie zijn. De teams die de eerste tot en met vierde plaats bereiken ontvangen een beker, waarbij de winnaar ook nog naar huis mag met 'de Cup met de grote oren'. Het Easter Open is een groot internationaal voetbaltoernooi in de regio land van Cuijk & Maasduinen en sinds kort ook in de gemeente Sassenheim. Tijdens Pasen verwelkomen zeventien sportparken meer dan 500 teams uit veertien landen.

UDI'19 heeft gezorgd voor een mooi programma. Zo is onder andere DJ M-ACE aanwezig en is er een wereldrecordpoging Body Combat. Deze recordpoging wordt georganiseerd door Sportstudio Next Level uit Uden. Meedoen? Dat kan! Meld je dan aan via easteropen@udi19.nl. Keepersschool van der Kruijssen houdt, in samenwerking met UDI'19 en Intersport Superstore Uden, een vrije keeperstraining tijdens de opening van het Easter Tournament. Aan deze training en demonstratie kan iedere keeper deelnemen, zowel jongens als meisjes. De training start om 19.00 uur. Aanmelden kan via kruijssenkeepersschool@outlook.com. Ook zal het Walking Football team van UDI'19 tijdens de opening vanaf 19.00 uur een clinic verzorgen. Geïnteresseerden zijn welkom. Voor meer informatie: Tinie Timmers, e-mail: gl.senioren@udi19.nl. "De openingsavond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow met special effects die nog nooit in Uden zijn vertoond", belooft de organisatie.

War Child
De stichting Vrienden Easter Open zet zich elk jaar in voor een goed doel waaraan ze het toernooi verbinden. Dit jaar hoopt de stichting een mooie donatie te kunnen doen aan War ChildSamen met de zeventien sportparken en supporters wordt tijdens de opening bij UDI'19 van het Easter Open 2017 op vrijdag 14 april alvast een cheque overhandigd aan War Child. Doneren kan via www.warchild.nl/easteropen.

Teams
In totaal doen er veertien landen mee met in totaal 515 teams. Belgium - 5 teams; Germany - 8 teams; Scotland - 4 teams; Luxemburg - 1 team; USA - 10 teams; Ireland - 6 teams; Denmark - 81 teams; The Netherlands - 281 teams; Japan - 1 team; Russia - 2 teams; United Kingdom - 114 teams; Wales - 1 team; Colombia - 1 team en South Africa - 2 teams.

Programma
Het complete programma ziet er als volgt uit: 
18.30 uur - DJ M-ACE
19.00 uur - Start vrije training Kruijssen Keepersschool
19.00 uur - Start Clinic Walking Football
19.35 uur - Officiële opening met de volksliederen
20.05 uur - Einde officiële opening
20.10 uur - Start wereldrecord poging Les Mills Body Combat door Studio Next Level
21.20 uur - War Child Cheque overhandiging
21.30 uur - Start vuurwerkshow door MB FireWorks
22.30 uur - Einde opening

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant