Vlugheid en Kracht.
Vlugheid en Kracht.

Vlugheid en Kracht succesvol op finale acrogym in Zwolle

Sport 637 keer gelezen

UDEN | Afgelopen zaterdag was het zover. De finale van het E- en D-niveau acrogym! Teams uit heel Nederland kwamen naar Zwolle om te laten zien wat zij in huis hadden. Ook de gymnasten van V&K hebben hier een jaar lang hard voor gewerkt en vele teams achter zich gelaten in de voorrondes.

Floor de Krieger en Fenne van Doorn kwamen uit in de categorie E-junioren duo. Zij hebben hard gewerkt om hun elementen en choreografie nog stabieler te maken. Dit was zeker gelukt. De elementen stonden strak en stabiel, zonder wiebels. Ook hun choreografie werd met zeer veel uitstraling overtuigend gedanst. Zij mogen zich dertiende van Nederland noemen.

Linn de Krieger en Britt van Dijck hebben deelgenomen in de categorie D-senioren duo. Hun elementen stonden zeer stabiel en de toss-up en salto vanaf de schouders waren mooi hoog.

Dit keer straalde de choreografie zelfs nog meer dan alle vorige keren. Een prima finale-oefening van beide dames! Hoewel de uiteindelijke score iets tegenviel, hebben zij een elfde plaats in het deelnemersveld van heel Nederland verdient.

"De dames mogen trots zijn op hun prestaties dit seizoen", laat de vereniging weten.

Rotterdam
Aankomend weekend vinden de finales van het C- en B-niveau plaats en de Nederlandse Kampioenschappen voor het A-niveau. De gymnasten reizen hiervoor af naar het Ahoy in Rotterdam.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant