Afbeelding

Drie gouden medailles voor V&K bij Nederlandse Kampioenschappen acrogym

Sport 1.710 keer gelezen

UDEN | De Nederlands Kampioenschappen acrogym van het A, B en C-niveau werden 17 en 18 juni gehouden in Ahoy Rotterdam. De Udense club Vlugheid en Kracht (V&K) sleepte maar liefst drie maal een eerste plaats in de wacht.

In het A-pupillen niveau lieten Joep Sauvé en Sanne Frencken zien helemaal thuis te horen in dit hoge niveau. Ze werden beloond met een mooie gouden medaille. Bij de damesgroepen A-pupillen behaalden Femke v/d Wijst, Roos Bongers en Fleur v/d Aa een achtste plaats.

In het A-jeugd niveau werd een knappe vijfde plaats behaald door het dames paar Indy Smits en Liz v/d Heijden.

In het A senior niveau lieten Stef van der Locht en Fenne van Dijck zien dat zij in hun niveau de beste van Nederland zijn. Als mix paar behaalden zij dan ook een prachtige gouden medaille. Bij de dames groepen A-senior behaalden Lotte Rovers, Ilze Thoonen en Indy Bongers een vijfde plaats.

Bij de dames groepen B-niveau lieten Meike Keetels, Renee van Erp en Sophia Bergen twee mooie oefeningen zien waarmee ze een knappe elfde plaats behaalden.

Bij de dames groepen C-niveau werden Lynn Bongers, Evelien Smits en Fenna Pepers kampioen. Met twee mooie oefeningen behaalden zij de eerste plaats. Janne L'Ortye, Merel Denissen en Lieke Frencken behaalden een zevende plaats en Petri v/d Burgt, Maud Rooijakkers en Femke L'Ortye werden 14e. Bij de dames paren C-niveau behaalden Kim van Boxtel en Nina v/d Bungelaar een negende plaats.

"De gymnasten kunnen terugkijken op een heel mooi wedstrijdseizoen en ze kunnen trots zijn op deze prachtige resultaten", laat de trotse vereniging Vlugheid en Kracht weten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant