Afbeelding

24-uurs tennis estafette toernooi bij LTC Uden

Sport 588 keer gelezen

UDEN | Er is een tennis estafette toernooi bij LTC Uden in het weekend van 16 en 17 september bij tennisvereniging LTC in Uden.

De vereniging laat weten: "Na het succes van 2015 houden we op 16 en 17 september wederom onze 24-uurs tennisestafette." Er wordt gespeeld van zaterdagmiddag 16 september 13.00 uur tot zondagmiddag 17 september 13.00 uur in 16 blokken van anderhalf uur. 75 minuten zuivere speeltijd en 15 minuten wissel- en inspeeltijd. "Het is natuurlijk niet zo dat je 24 uur op de baan staat, maar afhankelijk van de teamgrootte sta je twee of drie tijdsblokken op de baan", aldus LTC Uden.
Een team moet bestaan uit minimaal acht personen, er wordt geen maximum gesteld. Het mag een damesteam, mixteam of herenteam zijn, bestaande uit leden van achttien jaar en ouder. Er worden wedstrijden gespeeld in dubbel- of mix partijen. Alles mag door elkaar. Elk blok van 1,5 uur staan er dus twee leden van het team op de baan. Er wordt gespeeld met "handicap", dat betekent dat op basis van de gemiddelde rating van een team al wedstrijdpunten worden gegeven.
???????
Op zondagmorgen kunnen deelnemers gezellig ontbijten bij LTC. Uiteraard ontbreken de bekende LTC hapjes en snacks niet. Naast de frietkar, die op zaterdagavond aanwezig is, zorgen ze ook voor fruit en andere meer gezonde zaken. Het paviljoen en de bar is 24 uur open. In de nachtelijke uurtjes zal er een kampvuurtje branden. Voor de start van de wedstrijden is om 12.45 uur de officiële aftrap van het evenement en natuurlijk is er vanaf zondag 13.00 uur een afterparty met prijsuitreiking.

Goed doel
De opbrengst voor het evenement is bestemd voor de crowdfunding actie Geert Meijer, zie http://geertmeijer.nl. Het inschrijfgeld, waarvan dus een deel naar het goede doel gaat, bedraagt 12,50 euro per persoon. Bij individuele inschrijving of inschrijving met meerdere personen, word je in een team ingedeeld van 8 à 10 personen. Voor meer informatie mail naar evenementen@ltcuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant