Afbeelding

Verkoop villa's en kavels Maashaeghe Park van start

Zakelijk 671 keer gelezen

BOXMEER | Na ruim drie jaar voorbereiding gaat op 1 september de verkoop van start voor Maashaeghe Park, Boxmeers nieuwste woongebied. Op het parkachtige terrein, gesitueerd op de plek van het voormalige Maasziekenhuis, komen 28 kavels voor villa's. Naar verwachting kan komend voorjaar de schop de grond in voor de eerste villa's. Op de bouwlocatie gaat op 1 september ook het informatiecentrum open met maquettes en grote schaalmodellen van de nieuwe gevels.

De afgelopen maanden is het gebied bouwrijp gemaakt en zijn infrastructuur en nutsvoorzieningen aangelegd. Volgens de initiatiefnemers is de belangstelling groot. Maashaeghe Park wordt een ruim opgezette, hoge-kwaliteit woongebied, omsloten door dijk, bos en bestaand groen. De huizen voldoen qua architectuur, materiaalkeuze, duurzaamheid en uitstraling aan hoge eisen. Bij de inrichting van het gebied wordt maximaal gebruik gemaakt van bestaande landschappelijke elementen. Zo zijn glooiingen in het gebied gehandhaafd en blijven de bomen en bosschages langs de buitendijken staan om te zorgen voor een natuurlijke begrenzing.

Aanpassen aan wensen
In het nieuwe stukje Boxmeer is plaats voor 15 park-villa's. Kopers kunnen architectuurstijl, indeling en materiaalgebruik volledig afstemmen op hun wensen. Voor drie markant gelegen villa's zijn door de architecten extra bijzondere ontwerpen gemaakt. Daarnaast zijn er tien bouwkavels waar kopers geheel naar eigen wens en in eigen opdracht een villa kunnen ontwerpen en bouwen. Het ontwerp moet wel passen in de stijl van het beeldkwaliteitsplan voor het gebied. Bewoners krijgen zelf zeggenschap over het beheer van de vele (beeldbepalende) bomen, hagen en bermen.

Informatiecentrum open
In het informatiecentrum is een gebiedsmaquette te zien, maquettes van de villa's en drie op grote schaal gemaakte modellen van gevels en daken. Belangstellenden kunnen hier ook kennismaken met de inrichting van het park, de hekwerken en de speciaal voor Maashaeghe Park ontworpen poorten. Het informatie- en verkoopcentrum Maashaeghe Park is gelegen aan de Loerangelsestraat 2. Op de speciaal ontwikkelde website www.maashaeghe.nl kan iedereen alvast bekijken hoe Maashaeghe Park eruit gaat zien.

Maashaeghe Park is een project Maashaeghe Properties c.v., een samenwerking van Bouwaccent Vastgoedontwikkeling uit Waalre en de Renschdael Groep uit Horst. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant