Mieke en Peter Schraven in Eeterij D'n Oven.
Mieke en Peter Schraven in Eeterij D'n Oven.

Eeterij D'n Oven 9 september officieel geopend

Zakelijk 3.076 keer gelezen

ZEELAND | Het zal bijna niemand ontgaan zijn; 't Oventje is een eetgelegenheid rijker. 1 mei van dit jaar opende Eeterij D'n Oven haar deuren aan de Verbindingsweg 1. De officiële opening liet even op zich wachten. "Een van onze zoons verbleef een half jaar in Afrika en we vonden het uiteraard wel heel fijn als hij erbij zou zijn", leggen eigenaren Mieke en Peter Schraven uit. Zaterdag 9 september is het zover, dan wordt D'n Oven officieel geopend.

Door: Aileen van Tilburg

De familie Schraven viert de opening met een besloten feestje op 9 september. "Niets bijzonders hoor", zegt Peter bescheiden. Maar ook de gasten kunnen flink meeprofiteren in het openingsweekend.

Tot 50 procent korting
Donderdag is er namelijk 30 procent korting op friet en alle snacks. Vrijdag is de korting maar liefst 40 procent en zaterdag loopt de korting op tot een recordhoogte van 50 procent. Let op, die dag is de zaak wel gesloten vanaf 19.00 uur. De actie geldt voor ook voor afhalen.
Daarnaast zijn er volop feestelijkheden. "Gasten krijgen bij binnenkomst een lekker glaasje bubbels. Voor de kinderen is er een springkussen en er worden marshmallows gebakken", vertelt Mieke. "Reden genoeg voor een bezoekje dus!"

D'n Oven
Eeterij D'n Oven is gevestigd in een prachtig opgeknapte koeienstal. "Hier heb ik uren staan melken", grinnikt Peter terwijl hij een rondleiding geeft. Tot 2007 was Peter boer en werkte daarna als ZZP'er voor verschillende bedrijven. Toch hunkerde hij naar een eigen bedrijf. In 2014 besluiten hij en zijn vrouw Mieke om een eetgelegenheid te beginnen. "In eerste instantie dachten we aan een friettent, maar dat is toch wat groter geworden", glimlacht Peter. Inmiddels helpt vrijwel het hele gezin Schraven, drie kinderen en vijf pleegkinderen, zo nu en dan mee in de zaak.
Mensen kunnen bij D'n Oven terecht voor een lekker hapje en een drankje; binnen of op het landelijk gelegen terras. Daarnaast is er verse friet verkrijgbaar en worden er ook heerlijke lunch- en dinergerechten geserveerd. "De gehaktballen, hamburgers en het stoofvlees komt uit eigen keuken en van eigen vee", vertelt Peter. Verder zijn de pizza's erg bijzonder. Die komen uit een authentieke hout gestookte oven. "Mensen zijn er dol op!", vertelt Mieke enthousiast. Elke woensdag is er "All You Can Pizza"; mensen kunnen dan onbeperkt pizza's eten voor 9,50 euro (alleen op reservering). Ook voor feesten en partijen ben je bij D'n Oven aan het juiste adres. "Wij kunnen alles van A tot Z voor de gasten regelen."

Meer informatie
Vanaf september is de horecagelegenheid geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur.en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur.
Voor meer informatie kijk op de website www.eeterijdnoven.nl of de Facebookpagina.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant