Afbeelding

Derks autogroep viert 25-jarig jubileum met open dag

Zakelijk 2.758 keer gelezen

UDEN | Derks Autogroep viert het 25-jarig jubileum op zaterdag 16 september. Het bedrijf aan Belgenlaan 7 is gespecialiseerd in bedrijfswagens. Omdat het aantal bedrijfsonderdelen en klanten groeit, hebben de broers Jack en Ruud Derks hun bedrijfspand grondig laten verbouwen. Iedereen is zaterdag 16 september van van 10.00 tot 16.00 van harte welkom om kennis te maken met het team en om de showroom en werkplaatsen te bekijken.

Wat het meest opvalt na de renovatie is de ruime en open ontvangstruimte. Directeur Jack Derks: "Daar zijn we echt heel blij mee. We ontvangen klanten uit heel Nederland omdat we zo'n bijzonder en breed aanbod hebben aan koel- en vrieswagens, elektrische bedrijfswagens, rolstoelvoertuigen en sinds kort ook rouwauto's. Die brede expertise trekt klanten aan, zeker ook omdat we in onze eigen werkplaatsen zorgen voor perfect onderhoud en ombouw op maat."

Mededirecteur Ruud Derks kijkt tevreden rond nu alles klaar is voor het feest. "Derks Autogroep is ooit begonnen als eenmanszaak in een schuur en als ik dan zie waar we nu staan, dan ben ik heel trots. Vooral ook op onze mensen. We hebben een hecht team en gaan allemaal voor 100% tevreden klanten, ook als er haast geboden is. Voor veel ondernemers is hun bedrijfswagen onmisbaar. Dan staan wij klaar met een oplossing. Ik nodig iedereen uit zaterdag 16 september zelf te komen kijken. We laten ons bedrijf met trots zien."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant