Afbeelding

Uitbreiding van vernieuwd concept van Jeans Centre in Uden

Zakelijk 1.057 keer gelezen

UDEN | Na een succesvolle start met het nieuwe servicegerichte winkelconcept van Jeans Centre afgelopen jaar, vindt er nu een verdere uitrol plaats in Uden. 29 september zal deze nieuwe winkel haar deuren openen, geheel volgens het nieuwe concept. Bijzonder aan het nieuwe concept is de hoge mate van jeansspecialisme en service, wat in deze winkels tot uiting komt. Jeans Centre richt zich hiermee op een bredere doelgroep, waarbij ook de jongere klant wordt aangesproken.

29 september opent de Jeans Centre winkel aan de Sacramentsweg 10 in Uden, geheel volgens het nieuwe concept. "Deze winkel ademt waar we voor staan en denim speelt hierin een hoofdrol", geeft CEO Peter Berg aan. "Het stoere en authentieke van ons merk zie je terug in het hout en staal van het interieur en de denim gerelateerde accessoires." Bijzonder aan dit concept zijn vooral de service aspecten. Buiten een koffiebar, waar klanten onder meer kunnen genieten van heerlijke cappuccino's of juist van sterke espresso's, kan de klant een jeans direct gratis korter laten maken via de coupeuse service in de winkel. Bij de grote jeanswand wordt de klant geholpen door vakkundige medewerkers om de juiste fit en maat te vinden. Als deze niet op voorraad is, kan de klant het artikel gratis thuisgestuurd krijgen. "Er is gekeken naar een totaal beleving en gemak voor de klant. Dat valt op en klanten geven ons hele enthousiaste terugkoppeling", aldus Peter Berg.

Doelgroep
De huidige doelgroep van Jeans Centre is erg breed. Van een tienerzoon die met zijn moeder op zoek is naar een jeans in de juiste lengtemaat, tot een veertigplusser die graag extra advies wil. Jeans Centre wil met dit concept, naast de huidige klant, ook de groep van 25-35 jaar nog meer aanspreken. "De beleving die voor deze groep belangrijk is, klopt in dit concept. De deskundigheid is in al onze winkels te vinden, maar hier is extra focus gelegd op het versterken van de beleving door het interieur."

Omnichannel
In de winkel hangt een groot scherm waarop de klant direct kleding kan bestellen als het gewenste item niet in de winkel te verkrijgen is. Ook collecties die niet in de winkel hangen, zijn direct te bestellen en worden gratis bij de klant thuisbezorgd. Op die manier zijn alle maten en fits voor de klant beschikbaar. "Een mooie service, die past bij ons concept als jeansspecialist", geeft Peter Berg aan.

Openingsactie
Speciaal voor de nieuwe winkel in Uden heeft Jeans Centre een speciale openingsactie. Vanaf donderdag 28 september tot en met zondag 1oktober krijgt men 20% korting op de gehele collectie.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant