ABS Zuid Autoherstel.
ABS Zuid Autoherstel.

Autoherstel Zuid Uden maakt kans op Focwa Autoschade Award

Zakelijk 1.150 keer gelezen

UDEN | Autoherstel Zuid in Uden is een van de drie genomineerden uit de provincie Noord-Brabant voor een Focwa Autoschade Award.

Onderzoeksbureau Tevreden.nl en Focwa, de brancheorganisatie voor schadeherstellers, zetten de best gewaardeerde schadebedrijven tijdens het Focwa schadecongres op 4 oktober in het zonnetje. Autoherstel Zuid Uden, dat is aangesloten bij schadeketen ABS, behoort daarmee tot de top van de schadeherstelbedrijven van Nederland en de provincie Noord-Brabant in het bijzonder.

Trots
"Wij zijn trots op deze nominatie, die we als een waardering zien voor ons team in Uden", zegt Laurens Bos, Manager Schadeherstelbedrijven bij Oostendorp Autogroep, waar Autoherstel Zuid tot behoort. "Bij Autoherstel Zuid zorgen onze professionele specialisten dat schades snel en vakkundig worden verholpen en onze klanten waarderen dat duidelijk."

Onlangs werd Rocco Hoedemakers, ook werkzaam voor Autoherstel Zuid, voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Beste Smart Repair Hersteller van 2017.

Over Autoherstel Zuid
Autoherstel Zuid is de autoschadehersteller van Oost-Brabant en Zuid-Gelderland met vestigingen in Uden, Den Bosch, Oss en Nijmegen. Autoherstel Zuid is aangesloten bij schadeherstelketen ABS met 79 vestigingen door heel Nederland. Autoherstel Zuid is de naam van de ABS vestigingen die vallen onder Oostendorp Autogroep, waarbij vertrouwd, vakkundig en snel schadeherstel centraal staat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant