Afbeelding

Raad hoeveel bekroonde rookworsten op de foto staan

Zakelijk 875 keer gelezen

UDEN | Keurslager Peter van Kraaij heeft een mooie actie. Wie raad hoeveel rookworsten er op de foto staan, krijgt de rest van het jaar elke week twee gratis rookworsten. De slager heeft deze actie in het leven geroepen omdat zijn worst met goud bekroond is tijdens de landelijke keurslager rookworstkeuring.

De landelijke Keurslager rookworstkeuring vond dit jaar plaats op een stormachtige dag. Ideaal weer om de kwaliteit van de rookworsten te bepalen. Een deskundige vakjury keurde de rookworst op diverse punten en concludeerde dat de ambachtelijk rookworst van Keurslager Peter van Kraaij van hoge kwaliteit is. De rookworst werd met goud, het hoogst haalbare, bekroond. De rookworsten worden gemaakt van de beste grondstoffen die er zijn. "We gebruiken varkensvlees van het Pork Best varken en het rundvlees is afkomstig van runderen die in eigen beheer zijn. Het kruidenmengsel stellen we zelf samen, dit zorgt voor een unieke smaak. Verder zitten er geen kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen in en is de rookworst vrij van allergenen. Voor het lekkerste resultaat en de mooiste kleur worden onze rookworsten gerookt met snippers van beukenhout", vertelt de Udense slager.

Actie
"Om te vieren dat onze rookworst wederom met goud bekroond is, is deze week de tweede rookworst gratis." Als worst op de stamp, krijgt degene die raad hoeveel rookworsten op de foto staan de rest van dit jaar iedere week twee rookworsten gratis. Meedoen kan via de Facebookpagina van Keurslager Peter van Kraaij of in de winkel. De actie loopt tot 14 oktober.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant