Er is een sprookjestocht bij Intratuin Veghel.
Er is een sprookjestocht bij Intratuin Veghel.

Doe mee met de sprookjestocht bij Intratuin Veghel

Zakelijk 817 keer gelezen

VEGHEL | Er was eens een Intratuin in Veghel die de hele maand oktober in het teken van sprookjes stond. Kom in de maand oktober naar Intratuin en laat je verrassen tijdens een leuke en spannende sprookjestocht.

Kinderen kunnen de hele maand deelnemen aan de sprookjesspeurtocht en op zoek gaan naar de verschillende sprookjes die verspreid staan door de sfeervol ingerichte Intratuin.

Exotische dieren
Zet ook alvast zondag 15 en zondag 22 oktober in je agenda. Dan houdt Intratuin Veghel extra activiteiten tijdens de sprookjesspeurtocht.

Kinderen kunnen dan bijvoorbeeld ook geschminkt worden en er is een ballonvouwer aanwezig. Ook komen er bijzondere exotische dieren van Exotum op bezoek en nog tal van activiteiten meer. Reden genoeg voor een bezoekje dus!

Gezondheidscheck
Baasjes kunnen op zaterdag 14 oktober ook langskomen met hun huisdier een gezondheidscheck van het beest door een vakbekwame dierenartsassistente. Dat kan tussen 10.00 en 16.00 uur. De check bevat vaste onderdelen, waaronder huid, vacht ogen, oren en gebit. Ook een gewichtscontrole mag niet ontbreken. Alle huisdieren zijn overigens welkom voor de gezondheidscheck.

Meer informatie
Intratuin Veghel is alle zondagen geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Intratuin
www.intratuin.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant