Tesla.
Tesla.

Schade aan uw auto? Krijg dan een gratis Tesla als leenauto!

Zakelijk 1.276 keer gelezen

BOEKEL | Bij Autobedrijf Arjan van Houtum krijgen klanten u in de maanden november en december een gratis Tesla te leen bij een schadereparatie. Het bedrijf, gevestigd op de Vlonder 7 in Boekel wil hun klanten kennis laten maken met het de techniek van het elektrisch rijden.

Sinds een aantal jaar is het bedrijf zich naast Volkswagen en Audi ook gaan specialiseren in het merk Tesla. Elektrisch rijden heeft de toekomst en daar werken ze bij Autobedrijf van Houtum maar al te graag aan mee!

Maak kennis met de volledig elektrische Tesla en laat het tanken voor eventjes achterwege. ''De krachtige elektromotor zorgt voor meer dan voldoende vermogen en de technische snufjes waarover deze auto beschikt zullen u doen verbazen,'' aldus Arjan van Houtum. Wanneer u schade heeft aan uw auto kunt u contact opnemen met Autobedrijf van Houtum. Zij zorgen voor een vlotte afhandeling en zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgt. In de high-tech schadewerkplaats wordt uw auto volledig, vlot en professioneel hersteld. "Voor deze actie hebben wij een aantal Tesla's staan welke ingezet kunnen worden als leenauto. De Tesla is voor zolang de reparatie duurt volledig gratis tot uw beschikking", aldus Van Houtum.

Het schadebedrag moet minimaal 500 euro exclusief BTW zijn. Naast schadeherstel kunt u bij van Houtum ook terecht voor occasion-lease, onderhoud, APK of gewoon wanneer u toe bent aan een nieuwe auto. Vraag de medewerkers van Autobedrijf van Houtum naar meer informatie. Contact opnemen kunt u via de site www.autohoutum.nl of tel. 0492-327300.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant