Fit Voorop opent een nieuwe vestiging in Uden.
Fit Voorop opent een nieuwe vestiging in Uden.

Fit Voorop opent een nieuwe vestiging in Uden

Zakelijk 3.022 keer gelezen

UDEN | Thierry van Melis (24) gaat als een speer! De personal trainer runt de sportschool Fit Voorop in Gemert en dat loopt zo goed dat hij het tijd vindt voor een nieuwe zaak. Daarom opent hij zondag 5 november een tweede vestiging in Uden aan Vluchtoord 42 A. Die dag zijn bezoekers van harte welkom om tussen 11.00 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen.

"Ik ben gespecialiseerd in het trainen van mensen die het lichaam willen creëren waar ze altijd van gedroomd hebben", vertelt Thierry. Hij heeft al menig vrouwen hun buik en heupen doen laten verdwijnen en bij menig man hun spiermassa aanzienlijk vergroot. Hij heeft onder andere Nicky Opheij (huidig Miss Nederland), zelfstandig ondernemers en atleten getraind. "Allemaal hebben zij een transformatie doorgemaakt en weten vast te houden door te leren en transformeren als persoon", vertelt Thierry. Hij vult aan: "Ik werk alleen met mensen die hun doelstelling voorop stellen. Ik noem deze mensen 'doeners'. Deze groep mensen doen wat nodig is om resultaat te behalen. Deze 'doeners' worden door middel van een unieke formule van voeding en training plus een ijzersterke mentale coaching getransformeerd in een fysiek die ze altijd al hadden willen hebben."

Aanbod
Aan de hand van verschillende doelstellingen van zijn deelnemers biedt Thierry ieder iets unieks aan om te kunnen transformeren in het fysiek waar ze altijd van gedroomd hebben.

"Het aanbod bij Fit Voorop is specifiek en duidelijk. Het concept dat ik bedacht heb en tot uitvoering heb gebracht, is erg succesvol. Deze effectieve methode zorgt ervoor dat deelnemers binnen twaalf weken slanker, gespierder en fitter te zijn dan ooit. Naast de één op één trainingen wordt er intensief gecoacht op persoonlijke groei", legt Thierry uit. Ben je klaar met je twaalf weken traject? Dan biedt Fit Voorop de mogelijkheid om door te stromen naar de één op zes groepen. "Hierdoor kan je onder leiding van Fit Voorop blijven trainen om nog meer resultaat behalen."

Fit Voorop is een doorslaand succes. Maar wat is het geheim? "Nou, ik denk dat wij ons onderscheiden door het complete plaatje aan te bieden. Sporten, voeding, maar ook gedrag en motivatie. Iedereen weet dat je beter een appel kunt eten dan een zak chips, maar wij zorgen ervoor dat mensen ook daadwerkelijk voor die appel kiezen. Daarnaast leren wij onze deelnemers wat ze moeten doen wanneer ze weer op eigen benen staan"

Uden
Zondag 5 november opent Fit Voorop officieel in Uden. Van 11.00 tot 16.00 uur is er een open dag. Iedereen is welkom op Vluchtoord 42 A. "Het pand in Uden is drie keer zo groot als dat in Gemert", vertelt Thierry. "We kunnen onze deelnemers dus nog meer kwaliteit en betere nazorg leveren." Dromen heeft de jonge ondernemer genoeg. "Ik sluit een derde zaak zeker niet uit. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om de beste versie van zichzelf worden."

Voor meer informatie kijk op www.fitvoorop.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant