Afbeelding

Arts Sportiek: Sport en Fashion kunnen niet zonder elkaar

Zakelijk 3.727 keer gelezen

Arts Sportiek staat dus al dertig jaar voor sport, mode en luxe. De naam is onlosmakelijk verbonden met de gehele familie Arts. De zoon van Peter is, net als hijzelf , sinds zijn zeventiende werkzaam in dit prachtige familiebedrijf. Al drie generaties stroomt het sportieve en ondernemende als het ware door het bloed. Ze zijn er mee opgegroeid. Mieke heeft, samen met haar helaas veel te vroeg overleden man Arie, Arts Sportiek op de regionale kaart gezet.

Tak van sport
De combi sport en mode is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Sport en mode zijn letterlijk één tak van sport geworden. En dat is vanaf het begin de drive geweest van de oprichtster Mieke Arts. Doordat het familiebedrijf onafhankelijk is van inkoop- organisaties, kan men helemaal een eigen koers varen. De collecties worden in eigen beheer samengesteld. Peter en Richard doen alle inkoop samen. De verkoop op de 1500 vierkante meter grote locatie kunnen zij natuurlijk niet alleen aan. Ze hebben dan ook tien medewerkers die er samen voor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Ervaring
De broers Arts hebben een persoonlijke visie en zetten zich met hart en ziel in voor de zaak. Door een flinke dosis werkervaring zijn ze steeds wijzer geworden en weten ze precies wat ze belangrijk vinden. " We bezoeken door het jaar heen beurzen in binnen- en buitenland. We houden de bekende en belangrijke merken in het assortiment, maar zijn tegelijkertijd altijd op zoek naar vernieuwing", vertelt Peter.

Sportieve element
De mode heeft de afgelopen jaren het dubbele aantal meters veroverd, maar het sportieve element zal nooit verdwijnen bij Arts Sportiek. Op het gebied van voetbal, hockey en tennis zijn ze breed georiënteerd en hebben ze met verschillende sportclubs een fijne en jarenlange samenwerking. Ook voor de individuele sporten als fitness, wandelen en bootcamp is er een grote, vaak wisselende collectie verkrijgbaar in de Markstraat.

Hardware
Niet alleen de kleding is aan mode onderhevig, ook de ontwikkeling van hardware als tennisrackets, hockeysticks en ski's gaat razendsnel.

Bijscholing
Hiervoor gaan de broers en het personeel naar de noodzakelijke bijscholingen en testdagen. Heel nuttig om goed voorbereid de klanten te adviseren. De lange schoenenwand is zeer prominent aanwezig in de zaak, het assortiment is dan ook heel breed. Of het nu om sport-, wandel-, vrijetijd- of skischoenen gaat, voor ieder is er wat wils.

Persoonlijk advies
Iedere voet is uniek dus een persoonlijk advies heeft een hoge prioriteit bij Arts Sportiek. Er wordt voor een skischoen de perfect passende schoen gerealiseerd dankzij bootfitting. Door een persoonlijk gesprek wordt er eerst nagegaan wat de wensen van de klant zijn. Door uitbollen en verhitten van de buiten- en binnenkant van de skischoen wordt deze helemaal naar wens en pasvorm aangepast.

3D-scan
Voor een sportschoen kun je bijvoorbeeld een footprint laten maken, waardoor er precies de juiste schoen geadviseerd kan worden. Binnenkort krijgt Arts Sportiek zelfs de mogelijkheid om een 3D-scan te maken. Deze kan gebruikt worden voor ski-, running- en wandelschoenen. Hierbij worden voet en onderbeen, in 3D in kaart gebracht, waardoor je de juiste schoen kunt realiseren met een optimaal draagcomfort.

Persoonlijk
Waar het persoonlijk ondernemen in Berlicum mee begon, dat hebben Peter en Richard nog altijd hoog in het vaandel staan. In dertig jaar tijd is er veel veranderd, maar bij Arts Sportiek zijn ze met de tijd meegegaan.

Drijfveer
Sfeervol, persoonlijk en adviserend ondernemen is en blijft de grote drijfveer achter Arts Sportiek. Zo doen ze er dan ook alles aan om de klant in de watten te leggen. Met de voortdurend wisselende collectie en het zeer ervaren personeel krijgt u als klant de volledige aandacht en is


Winkelen ... Beleven!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant