Peter van Boekel.
Peter van Boekel.

Peter van Boekel door leden gekozen als lijsttrekker CDA Bernheze

Algemeen 656 keer gelezen

UDEN | Het bestuur van CDA Bernheze heeft Peter van Boekel voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Tijdens de druk bezochte ledenvergadering meldde zich geen andere kandidaat lijsttrekker.

Van Boekel is getrouwd en woonachtig in Heesch. Als wethouder voor het CDA in Bernheze staat hij bekend als een betrokken en enthousiast bestuurder. Met zijn voordracht kiest het bestuur voor een ervaren en daadkrachtig lijsttrekker.

Vertrouwen
Na stemming blijkt dat de leden met Van Boekel voorop, de aanstaande verkiezingen met vertrouwen tegemoet zien. Zij stemden vanavond unaniem vóór zijn lijsttrekkerschap. Peter van Boekel zelf geeft aan zich graag blijvend in te zetten voor een sterk Bernheze: "Het is belangrijk dat we samen blijven werken aan de leefbaarheid van onze dorpen, met voorzieningen als onderwijs, sport en passende woningbouw voor zowel de starter als de senior.

Groene karakter
''Met het groene karakter van Bernheze kunnen we zowel in binnen als buitengebied nog mooie stappen maken. Met veel bedrijvigheid, recreatie en toerisme, en zorg voor de medemens zie ik de toekomst van Bernheze met vertrouwen tegemoet."

Ledenvergadering
Op de ledenvergadering van 7 december aanstaande zal bekend worden wie er nog meer de verkiezingsstrijd aangaan namens het CDA, dan stemmen de leden over de kandidatenlijst en stellen zij het verkiezingsprogramma vast.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant