Foto: Ad van de Graaf.
Foto: Ad van de Graaf.

Eenjarig bestaan van N'fes wordt goed gevierd met aanbiedingen

Zakelijk 3.797 keer gelezen

UDEN | N'fes bestaat inmiddels één jaar op de nieuwe locatie aan het Piusplein 10 te Uden. De horecagelegenheid wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en breidt het menu uit en heeft diverse acties om het jubileum te vieren.

N'Fes kan alvast verklappen dat het menu, zoals beloofd wordt uitgebreid, hierover wordt zondag 19 november meer bekend gemaakt. Op die dag krijg je er ook tien procent korting. Daarbij krijgen de 1ste, 11e, 21e, 31e, 41, 51, 61, 71, 81, 91 en 100e betalende klanten op 19 november een halve kilo baklava naar keuze helemaal gratis. Daarbij geldt de actie twee halen, een betalen op de biologische jam en marmelat de gehele maand november.

Aangepaste openingstijden
Er zijn overigens aangepaste openingstijden; namelijk van 10.00 tot 18.00 uur op zondag, dinsdag, woensdag en donderdag en op vrijdag en zaterdag is N'fes geopend van 10.00 tot 24.00 uur.

Over N'fes
In het pand aan het Piusplein heeft het ondernemerskoppel een groothandel en een lunchroom gecombineerd. In het achterste gedeelte van het gebouw worden grote partijen baklava gemaakt, voor is een sfeervol ingerichte lunchroom. Mensen kunnen daar genieten van heerlijke baklava, maar ook een Turkse lunch, vers gemaakte soep van de dag, high tea, gebakjes, koekjes, vers Turks fruit en echte Turkse koffie en thee. Daarnaast zijn er producten te koop zoals verse Turkse jam, nootjes en verschillende soorten thee en koffie voor thuis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant