Ons Caffeej viert het 25-jarig jubileum.
Ons Caffeej viert het 25-jarig jubileum.

Ons Caffeej sluit jubileumjaar af met feestelijke decembermaand

Centrum 1.794 keer gelezen

UDEN | Ons Caffeej aan de Markt in Uden viert dit jaar haar 25-jarige jubileum. Het gehele jaar pakte het café al uit en ook in december staan er tal van activiteiten en optredens op de planning.

Het jubileumjaar werd op 26 maart ingeluid en eindigt met een mooie decembermaand. Hieronder het programma voor de maand december.

Donderdag 7 december wordt afgetrapt met de O.C.-Kwis. Een gezelligheidsquiz met ludieke vragen waar iedereen aan mee kan doen in teams van maximaal vijf personen. De quiz begint om 20.30 uur. Inschrijven kan voorafgaand aan de bar.t 'Dj Daan Junior' staat op vrijdag 8 december achter de draaitafels en op zondag 10 december betreedt 'Beat the Stones Unplugged' het podium van Ons Caffeej. Een week erop, op vrijdag 15 december, opent 'Ons Erdinger Après SchaatsHut' het verwarmde winterterras. Op zaterdag 16 december staat Qmusic-dj Jules van Hest op het programma met een foute party en Qmusic foute uur live. Op vrijdag 22 december kan kennis worden gemaakt met de jongens van StukTV. Tevens kan een meet and greet met StukTV. worden gewonnen. Tijdens de kerstdagen staan de feesten 'Ons Kekke Kerstballenbal' en 'Jingle Beats' gepland. Tweede Kerstdag wordt er een ambachtelijk viergangendiner verzorgd. Op donderdag 28 december vindt de 25ste editie van de Kerstbingo plaats. De opbrengst komt ten goed van één of meerdere goede doelen uit Uden. Het jaar wordt afgesloten met t 'Bubblicious 2018! featuring Dj M-Ace om vervolgens op Nieuwjaardag vooruit te kijken met een driegangen 'Nieuwjaarsdiner met Surprise'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant