Groowt Ujes Talent 2018: Pablo Slenders
Groowt Ujes Talent 2018: Pablo Slenders

Pablo Slenders is Groowt Ujes Talent 2018

Human Interest 1.005 keer gelezen

UDEN | Udenaar Pablo Slenders is komend carnavalsjaar Groowt Ujes Talent. De jonge ondernemer (30) krijgt deze titel uit handen van carnavalsvereniging de Knoerissen op de tweede zittingsavond van op zaterdag 20 januari 2018.

Pablo Slenders is oprichter van Emojo, een bedrijf dat gespecialiseerd is in marketing en communicatie. Zijn bedrijf is, net als dat van veel andere jonge ondernemers, gevestigd in het Misfits-pand (het voormalige pand van de Rabobank) aan het Brabantplein.

Geboren Udenaar
Pablo is een geboren en getogen Udenaar. Hij is onder andere bekend via zijn rol als initiator en organisator van United Festival. Ook beheert hij de Facebookpagina 'Ujenaren be like'. Verder was Slenders een van de kartrekkers achter het realiseren van een nieuwe loempiakraam voor mevrouw Nguyen.

Grote eer
Pablo is vereerd om uitverkozen te zijn tot Groowt Ujes Talent. "Het is een bijzonder idee dat mensen vinden dat ik deze titel verdien. Ik denk dat ik hem krijg omdat ik actief ben in Uden, maar zelf vind ik dat ik vooral gewoon mijn werk doe. Dat mensen dat waarderen vind ik een grote eer."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant