Henrie van Zoggel is een fanatiek wandelaar en houdt zijn wandeltochten bij via een blog
Henrie van Zoggel is een fanatiek wandelaar en houdt zijn wandeltochten bij via een blog

Wandelaar uit Uden genomineerd voor Wandelblog Award 2017

Human Interest 2.223 keer gelezen

UDEN | Henrie van Zoggel uit Uden vraagt mensen om te stemmen op zijn wandelblog 'Ambulare'. Deze blog is genomineerd voor de Wandelblog Award 2017.

"Het begon in 1982 toen ik van Bladel naar Oisterwijk liep en voor mij een belangrijke hobby ontstond: wandelen", vertelt Henrie op zijn blog. "Een heerlijke manier om van de natuur te genieten. Gewoon de hele dag op pad gaan en maar zien welke weerelementen je hoofd geselen, je hoofd leeg maken in een tijd waar alles sneller en hectischer wordt en tegelijkertijd gezond en lekker bewegen. Inmiddels wandel ik regelmatig en is het een van de genomen stappen die een blijvende is."

Het juryrapport van Wandelblog Award 2017 vermeldt: "Henrie begon met wandelen in de jaren '80 en een nieuwe verslaving aan natuur, buitenlucht en beweging begon. Zijn blog staat vol met langeafstandspaden, korte routes, internationale routes, tips, tricks en aangevuld met prachtige fotografie." Op basis van het percentage van de stemmen wordt 500 euro verdeeld onder de bloggers.

Stem via deze link op de blog 'Ambulare'. De blog zelf is te bekijken via www.ambulare.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant