De cast van de zesde Udense Musical (Foto: Temmie van Uden)
De cast van de zesde Udense Musical (Foto: Temmie van Uden)

Begin zesde Udense Musical is gemaakt

Kunst en cultuur 2.197 keer gelezen

UDEN | Het startsein voor de zesde editie van de Udense Musical is vanavond gegeven. Voorzitter Eugène van Hoorn opende namens Stichting Udense Musical de avond.

Na het openingswoord werden alle mensen die deelnemen aan de musical, de cast, crew en orkest, meegenomen naar de repetitieruimte waar het komende jaar flink gerepeteerd gaat worden. Daarna was voor de aanwezigen het moment aangebroken waarin ze te horen kregen wat de inhoud van het verhaal van de musical is. Dit blijft nog even onder degenen die aan de musical deelnemen, maar snel zal er meer over bekend worden.

Udense Musical
De Stichting Udense Musical (SUM) organiseert iedere drie tot vier jaar een musical. Deze musical blijft een vernieuwend project waarin verschillende disciplines van kunst en cultuur aan bod komen. Na vijf succesvolle voorstellingen te hebben gerealiseerd, durft de Stichting Udense Musical te spreken van een traditie in Uden en omgeving. Bij de vijfde editie is opnieuw bewezen dat de Udense musical midden in de gemeenschap staat. De première van de zesde editie staat gepland op 7 december 2018 om 20.00 uur. Er zullen acht tot negen voorstellingen gegeven worden.

Het aansnijden van de taart
De professionals van de Udense Musical
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant