Rinio en Jacqueline van de Ven zijn het nieuwe boerenbruidspaar van CV De Schaopenwaesers
Rinio en Jacqueline van de Ven zijn het nieuwe boerenbruidspaar van CV De Schaopenwaesers

Nieuw boerenbruidspaar CV De Schaopenwaesers Odiliapeel

Carnaval 2.360 keer gelezen

ODILIAPEEL | Rinio en Jacqueline van de Ven zijn het 24ste boerenbruidspaar van carnavalsvereniging 'De Schaopenwaesers' uit Odiliapeel. Dit werd op vrijdag 8 december tijdens een feestavond van de vereniging bekendgemaakt.

Rinio is geboren in Odiliapeel en Jacqueline komt uit Uden. Het boerenbruidspaar heeft twee kinderen, genaamd Didi en Bas, en wonen al vele jaren in Odiliapeel.
Ze leerden elkaar in 1990 kennen in uitgaanscentrum 'De Morgenzon' in Zeeland en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Hun gezamenlijke hobby is hardlopen. Dit doen ze op vrijdagavond met een 'vrijdagavondgroep' en op zondag in de bossen bij 'De Keien'. Werken is ook een hobby van het stel. Samen runnen ze DIBA Groep 'Vloeren met een missie' in Uden.

Boerenbruiloft
Rinio en Jacqueline hebben er ontzettend veel zin in en gaan dit jaar nog eens 'ouderwets carnavallen', want dat is hen niet vreemd. Iedereen die Rinio en Jacqueline wil komen feliciteren, is van harte welkom op de boerenbruiloft op zondagmiddag 11 februari 2018 in zaal De Beukenhof in Odiliapeel. Kaarten voor de bruiloft zijn te koop bij het boerenbruidspaar zelf. Na de boerenbruiloft vindt aansluitend de receptie plaats, vanaf ongeveer 18.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant