Stichting Piets Challenge zet zich in voor KWF Kankerbestrijding
Stichting Piets Challenge zet zich in voor KWF Kankerbestrijding

'Ollie Bolle Dagen' met Piets Challenge

Human Interest 1.315 keer gelezen

ZEELAND | Zeeland wordt tijdens de koude dagen tussen kerst en oud- en nieuw verwarmd door de 'Olliebollekroam' van Stichting Piets Challenge, met medewerking van burgemeester Marnix Bakermans. Er worden oliebollen verkocht om geld in te zamelen voor de Samenloop voor Hoop Zeeland en de Alpe d'HuZes. Beide evenementen vinden in juni plaats en steunen KWF Kankerbestrijding.

De kraam staat daags na kerst tot en met oudejaarsdag midden in het dorp, op het Kerkplein bij de kerstboom. De oliebollen kunnen ook bezorgd worden, via telefoonnummer 06 55 99 93 35. Naast de Ollie Bolle Dagen doet Stichting Piets Challenge nog meer om het KWF te steunen. Zo zijn er bitterballen te koop tijdens de Zellandse Quiz, die ook thuis bezorgd worden via hetzelfde nummer. Verder is er op zaterdag 30 december een heuse 'olliebollewinterwandeling'. Deze start om 13.00 uur en meedoen kost 7,50 euro per persoon. Na afloop is er warme chocomel en glühwein.

Bestellingen kunnen nu al doorgegeven worden via bovenstaand telefoonnummer, of mail naar pietschallenge@gmail.com. Rechtstreeks doneren is ook mogelijk via het rekeningnummer NL50 RABO 0302 0925 60 t.n.v. Stichting Piets Challenge, onder vermelding van 'Olliebollekraam'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant