De vijfjarige kat Maartje zoekt een baasje
De vijfjarige kat Maartje zoekt een baasje

Pleeggezinnen gezocht voor volwassen katten

Algemeen 1.409 keer gelezen

UDEN | Dierenopvangcentrum Hokazo is op hard zoek naar pleeggezinnen die thuis volwassen katten op willen vangen. Het gaat hierbij om zogeheten angsthaasjes, zorgenkindjes en senioren.

Deze angsthaasjes worden in het asiel gesocialiseerd door het socialisatieteam van Hokazo, maar in een normale thuissituatie gaat een angsthaasje vaak veel sneller 'om'. Het geeft volgens het dierenopvangcentrum enorm veel voldoening om zo'n bang katje steeds meer stapjes te zien maken.

Te weinig aandacht
Hoewel Hokazo haar best doet om regelmatig bij die zorgenkindjes en senioren te zijn, krijgen ze vaak te weinig aandacht. Het asiel is dan ook geen plek voor deze lieverds en daarom probeert het dierenopvangcentrum de dieren onder te brengen in een pleeggezin. Als je interesse hebt en wilt helpen kun je voor meer informatie contact opnemen via begeleiding@hokazo.nl.

Asieldier van de week
Het asieldier van de week is de vijfjarige Maartje. Maartje is een lieve poes die graag aandacht krijgt. Maar ze geeft het ook duidelijk aan als ze iets niet leuk vindt, want dan wil ze nog wel eens een tik geven. Dat is de reden waarom Hokazo voor haar een huisje zonder kinderen zoekt. Omdat Maartje geen fan is van soortgenootjes wil ze daarnaast ook graag een huisje zonder andere dieren, waar ze lekker zichzelf kan zijn. Hokazo is er zeker van dat Maartje dan een leuk maatje is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant