Avanti'31 wint bij Vlijmense Boys

3C Avanti'31 blijft winnen klopt Vlijmense Boys in eigen huis

Voetbal 408 keer gelezen

VLIJMEN – Avanti'31 gaat op een tweede plek de winterstop in. Vanmiddag bond het De Boys uit Vlijmen aan de zegekar en won met 1-3.

In de eerste helft hielden de twee teams elkaar aardig in evenwicht. Toch waren het de Schijndelaren die met 0-1 gingen rusten omdat Milan Lucius in de 45e minuut een strafschop benutte. Pas in de tweede helft liep Avanti'31 uit. Mauro Brus onderschepte een aanval gaf op Lucius die Fabian Koenen de 0-2 liet scoren. De gastheren kwam terug naar 1-2, maar het laatste woord was voor de bezoekers uit Schijndel. Lucius ging op rechts door en waar iedereen had verwacht dat hij af zou spelen ging hij voor eigen succes en dat lukte met de 1-3 eindstand. Na de winterstop staat de superderby Schijndel (dat vandaag werd afgelast) – Avanti'31 op het menu.