Kater Renze zoekt een nieuw huisje zonder andere dieren of kleine kinderen
Kater Renze zoekt een nieuw huisje zonder andere dieren of kleine kinderen

Asieldier van de week: kater Renze is op zoek naar rust

Human Interest 442 keer gelezen

UDEN | Met nog meer dan honderdtwintig katten en kittens en vijftien honden zit Hokazo nog altijd bomvol.

Wat zou het fijn zijn als een deel van deze dieren voor de kerst een eigen huisje krijgt. Dierenopvangcentrum Hokazo is op zoek naar mensen die een nieuw maatje zoeken. Denk ook eens aan een dier uit het asiel. Zij wachten vaak erg lang op een nieuw huisje en ook zij verdienen een warm en liefdevol plekje.

Asieldier van de week
Een van zo'n beestjes is de vijfjarige kater Renze. Renze is een lieve kater die erg van mensen houdt. Hij vindt het heerlijk om geknuffeld te worden en komt graag op schoot liggen. Hij moet niks hebben van andere katten en daarom zoekt Hokazo met enige spoed een nieuw huisje voor hem waar geen andere dieren zijn en hij alle aandacht voor zichzelf heeft. Hokazo zit namelijk nog erg vol met katten en het dierenopvangcentrum kan hem helaas geen aparte kamer aanbieden. Daardoor heerst er veel spanning in zijn verblijf, dus Renze wil heel graag een eigen huisje zonder andere dieren of kleine kinderen. Interesse? Kom dan snel kennismaken met hem.

Gesloten
Wegens de feestdagen is dierenopvangcentrum Hokazo op Eerste en Tweede Kerstdag gesloten. Kijk op www.hokazo.nl voor meer informatie over het dierenopvangcentrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant