Het muzikale trio Sjieke Bazen gaat de fabriekshal in Zeeland op z'n kop zetten
Het muzikale trio Sjieke Bazen gaat de fabriekshal in Zeeland op z'n kop zetten Foto: Sjieke Bazen

Zeeland maakt zich op voor knallende start van 2018

Algemeen 891 keer gelezen

ZEELAND | Voor de tweede keer vindt op oudejaarsavond het Countdown Festival in Zeeland plaats. Voor de 16-plussers is er in het event- en partycenter Ambianz het evenement 'Down Under: New Years Eve'.

Tijdens het Countdown Festival in de fabriekshal op industrieterrein Voederheil vullen onder meer Millstreet Band, Sjieke Bazen en Zanger Bas de avond. Dat betekent dat alle muziekstijlen voorbij komen: van pop en rock tot 90's hits en Nederlandstalige feestnummers. Coverband Millstreet zorgt voor de echte meezingers, mash-ups en medleys. Het muzikale trio Sjieke Bazen zorgt met confetti en het draaien van hits voor flinke gezelligheid. Zanger Bas heeft nummers van onder andere André Hazes en Stef Ekkel in zijn repertoire. De organisatie van het Countdown Festival is in handen van Rob Neijts van Herberg D'n Brouwer en Harold van Tiel van event- & partycenter Ambianz.

Tickets
Het Countdown Festival duurt van 23.30 tot 06.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ambianz.nl, bij Herberg D'n Brouwer en Jumbo Eijsermans. In de voorverkoop kosten de kaarten 12,50 euro. Op oudejaarsavond aan de kassa betaal je 15 euro entree.

Down Under
Bij Ambianz tijdens het Down Under event draaien er een aantal DJ's uit de omgeving, onder wie Dailyfools, M-Ace, Chase, Che Crozz en Peter Bird. Het feestje in Ambianz duurt van 00.30 tot 06.00 uur. Ook deze tickets zijn verkrijgbaar via www.ambianz.nl en kosten 12,50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant