Intratuin Veghel heeft een uitgebreide collectie sier- en knalvuurwerk
Intratuin Veghel heeft een uitgebreide collectie sier- en knalvuurwerk

Win 150 euro vuurwerk bij Intratuin Veghel

Algemeen 415 keer gelezen

UDEN/VEGHEL | Intratuin Veghel heeft een uitgebreide en veilige collectie sier- en knalvuurwerk en verkoopt deze ook online via haar site www.intratuinvuurwerk.nl. Op de site is de voorverkoop al gestart. Bij Intratuin Veghel is er nu voor 150 euro aan vuurwerk te winnen.

Intratuin merkt dat er veel vraag is naar mooie sierpotten. "Hierin is de collectie aanzienlijk uitgebreid. Dit jaar hebben we ook een groot aanbod van compound-artikelen. Meerdere potten die aan elkaar gelust zitten en die je dus maar één keer hoeft aan te steken", aldus Derrick van Lankveld van Intratuin Veghel.Ook zijn de outlet artikelen in trek. "Een groot aanbod van ruim zeventig actiepotten en pakketten tegen zeer hoge kortingen tot wel zeventig procent", vervolgt Derrick van Lankveld.

Los vuurwerk kan gekocht worden op donderdag 28 december, vrijdag 29 en zaterdag 30 december. Op zondag 31 december mag er dit jaar geen vuurwerk verkocht worden. Enkel kindervuurwerk, zogeheten categorie 1, is dan verkrijgbaar. Ook kan er al via de site vuurwerk besteld worden. Bestel voor woensdag 27 december en dan kan er voor twintig procent gratis vuurwerk worden uitgezocht. Kijk op www.intratuinvuurwerk.nl voor meer informatie, de folder en filmpjes van het vuurwerk dat gekocht kan worden. Voor het winnen van 150 euro aan vuurwerk raadpleeg de Facebookpagina van Intratuin Veghel. Vanaf dinsdag 26 december kan ook vuurwerk worden gekocht in de vuurwerkwinkel bij Intratuin Veghel. Met bijna dertig jaar aan ervaring in het verkopen van vuurwerk zorgt Intratuin voor de beste artikelen van Nederland en een deskundige, vriendelijke en snelle bediening. Bovendien is er volop (gratis) parkeerruimte en gratis koffie of thee.

Vanaf Tweede Kerstdag start officieel de uitverkoop van de kerstartikelen bij Intratuin Veghel. Hierbij geldt een korting van veertig procent op het gehele kerstassortiment. Eerste Kerstdag is Intratuin Veghel gesloten. Dinsdag Tweede Kerstdag is Intratuin Veghel geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Intratuin Veghel wenst iedereen reeds fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant