Ilona en Stephan Pos bezoeken Jumbo de Laak in Uden (Foto: Algemeen Dagblad)
Ilona en Stephan Pos bezoeken Jumbo de Laak in Uden (Foto: Algemeen Dagblad)

Bekende televisiefamilie Pos op bezoek bij Udense Jumbo de Laak

Algemeen 5.375 keer gelezen

UDEN | De familie Pos uit Hilversum, bekend van het RTL4 programma 'Helemaal Het Einde!', komt naar Uden. De familie vertrok eind 2016 naar Chili om hun droom en passie voor wijn in daden om te zetten.

Door onder meer het authentieke optreden van Ilona en Stephan Pos in het televisieformat hebben 'de Posjes' in mum van tijd een groot aantal fans weten te binden op de door hun zelf onderhouden sociale media. De wijnen uit de 'familie Pos Collection' vinden sinds de eerste oogst gretig aftrek onder de Nederlandse consumenten.

Bezoek
Om de geliefde wijnen van de familie Pos Collection beschikbaar te maken voor heel Nederland, is de retail branche een belangrijke partner. Hoogste tijd voor de familie om het gesprek aan te gaan met de Nederlandse retail ondernemers om de afzetmarkt te verbreden. En waar kan dat beter dan bij de ondernemers zelf? De familie gaat na hun aankomst in Nederland op bezoek bij diverse retail ondernemers om hun wijnen te promoten, en komt ook langs in Uden. Op zaterdag 23 december bezoekt de familie Pos om 15:00 uur Jumbo de Laak in Uden.

Helemaal Het Einde!
In 'Helemaal Het Einde' krijgen drie Nederlandse gezinnen de kans om hun ultieme droom waar te maken. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw leven. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en één jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen. Nieuwsgierig? 'Helemaal het einde!' wordt nog tot en met het einde van het jaar uitgezonden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant