De directeur zelf was ook in Caribische stijl verkleed (Foto: Temmie van Uden)
De directeur zelf was ook in Caribische stijl verkleed (Foto: Temmie van Uden)

Basisschool de Vlieger geeft directeur vrolijk en 's zomers afscheid

Algemeen 1.795 keer gelezen

VOLKEL | Tjeu Timmermans, directeur van basisschool de Vlieger, nam vandaag afscheid om dat hij met pensioen gaat. Het werd een Caribisch feestje in Volkel.

Precies op de dag dat de het officieel winter wordt, ziet het er op de basisschool in Volkel ontzettend 's zomers uit. Overal zijn Hawaii blousen, zonnebrillen, vrolijke hoedjes en Hawaii slingers te zien, en hier en daar zelfs een korte broek. De gehele school is aangekleed in het thema. Allemaal om de 63-jarige Tjeu Timmermans een onvergetelijke dag te bezorgen. Hij begon in 1978 met zijn werk als onderwijzer en gaat na bijna 40 jaar met pensioen.

Vrolijk feestje
Onder de muzikale begeleiding van Beat It Slagwerkopleidingen en groep 8 wordt de directeur op het schoolplein onthaald. "Welkom op Caribisch eiland de Vlieger!", klinkt het. "Alle kinderen zijn vanochtend met het vliegtuig vertrokken om dit feestje mee te komen vieren." Een zomers nummer wordt ingezet, en al gauw staat het hele schoolplein te dansen. De gehele dag is er een feestelijk afscheidsprogramma met alle leerlingen van de school. Zo zijn er in de ochtend workshops en doen de kinderen in de middag een gezamenlijke dans op het nummer 'Leef!', met een eigengemaakte tekst. Tussendoor krijgt de directeur een Caribische lunch en cadeau aangeboden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant