SJB Zeeland houdt een kerstboomverbranding waarbij prijzen gewonnen kunnen worden
SJB Zeeland houdt een kerstboomverbranding waarbij prijzen gewonnen kunnen worden Foto: Annemieke van der Aa

Jaarlijkse kerstboomverbranding van SJB Zeeland

Algemeen 727 keer gelezen

ZEELAND | Om de gezellige feestdagen traditioneel af te sluiten, houdt SJB Zeeland dit jaar op zaterdagavond 6 januari 2018 de jaarlijkse kerstboomverbranding.

De kerstboomverbranding zal plaatsvinden op sportpark De Bundel, onder de gezellige 'Zeelandse' klanken van het Kwartjesvolk. SJB Zeeland heeft wel de hulp van de Zeelandse kinderen nodig. De stichting roept kinderen daarom op om zoveel mogelijk kerstbomen te verzamelen en ze op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur naar sportpark De Bundel te brengen. Voor elke ingeleverde kerstboom krijg je een lotje, waarmee 's avonds bij de loterij, prachtige prijzen te winnen zijn.

Prijzen
Als je tien kerstbomen of meer inlevert, maak je kans op hoofdprijzen. Prijzen die te winnen zijn, zijn onder andere een drumles van Arno van Ras, een zangles bij Wiep Laurenssen, een workshop pizza bakken bij d'n Oven of een creatieve workshop bij KIJK van Georges de Groot. Voor de sporters onder ons is er een voetbalclinic bij Festilent te winnen. Ook worden er een workshop bij voltigevereniging de Heerevelden in Handel en een les streetdance van Sharon vd Pol weggegeven. Sommige kinderen hebben het geluk om zogeheten 'firestarter' te worden. Zij mogen op spectaculaire wijze helpen om de grote stapel kerstbomen te ontsteken.

Let's Glow
Voorafgaand aan de kerstboomverbranding wordt de Let's Glow tocht gelopen vanuit basisschool 't Oventje. Het is de bedoeling dat iedereen een lampion meeneemt, versierd met lichtgevende lichtjes en attributen. Zo loopt iedereen samen in een verlichte stoet naar het sportpark. Alle deelnemers krijgen een lotje en maken kans op een mooie prijs. De mooist verlichte deelnemer verdient ook nog een extra prijs.

Informatie
Om 18.00 uur wordt er met lampionnen verzameld bij basisschool 't Oventje in Zeeland. Om 18.30 uur start de kerstboomverbranding op sportpark De Bundel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant