Scar is in haar pleeggezin helemaal opgebloeid
Scar is in haar pleeggezin helemaal opgebloeid

Het nieuwe jaar in met dierenopvangcentrum Hokazo

Algemeen 580 keer gelezen

UDEN | Nog een paar dagen en dan zit het jaar er weer op. Een mooi moment om herinneringen op te halen, overwinningen te vieren en mooie dagen te herdenken.

Een traditie waar de 120 katten en 15 honden van Dierenopvangcentrum Hokazo echter graag mee breken. Voor de meeste van hen had het afgelopen jaar immers weinig moois te bieden… Zij zijn harteloos gedumpt, aan hun lot overgelaten, genadeloos mishandeld of verwaarloosd. Zij kijken liever niet terug. Zij verlangen naar de toekomst. Naar de dag dat ook zij eindelijk hun gouden mandje vinden…

Nieuw jaar
Namens alle dieren en medewerkers van Dierenopvangcentrum Hokazo wensen wij je een gelukkig en diervriendelijk 2018. Hokazo ontvangt jullie in het nieuwe jaar graag weer vanaf woensdag 3 januari.

Asieldier van de week
Het asieldier van deze week is de zesjarige Scar. Scar is een prachtige verschijning. Toen ze bij Hokazo binnenkwam was ze erg bang en had ze veel last van stress waardoor ze zich niet (voldoende) waste en haar vacht erg ging klitten.
Daarom is ze naar een pleeggezin gegaan en hier is ze helemaal opgebloeid. Ze zit weer goed in haar vacht, letterlijk en figuurlijk, en is niet meer zo bang. Wil jij het socialisatieproces voortzetten? Mail dan snel naar dierenasiels@hokazo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant