Het Sportgala Uden wordt dit jaar op 10 januari 2018 gehouden
Het Sportgala Uden wordt dit jaar op 10 januari 2018 gehouden

Aanmelding kampioenen Udens Sportgala bijna gesloten

Algemeen 1.003 keer gelezen

UDEN | Voor degenen die nog jeugdkampioenen op willen geven voor het Sportgala in Uden: doe dat snel. Na 1 januari is het niet meer mogelijk om kampioenen op te geven.

Zoals elk jaar organiseert de gemeente Uden weer een feestelijk evenement om de Udense jeugdkampioenen te feliciteren met hun sportieve prestaties. Het gaat om kampioenen die van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017 een eerste plaats hebben gehaald als actieve sporter(s) en in de gemeente Uden woonachtig zijn en/of bij een plaatselijke vereniging zijn aangesloten. Het Sportgala vindt plaats op woensdag 10 januari in de theaterzaal van Markant Uden. Om iedere jeugdkampioen in het zonnetje te zetten, is het programma in twee gedeelten gesplitst. Voor jeugd tot en met 12 jaar duurt het gala van 17.30 tot 18.30 uur, en voor jeugd van 13 tot en met 17 jaar van 19.00 tot 20.00 uur.

Ook kunnen personen of teams worden aangemeld die bij een nationale of internationale wedstrijd/kampioenschap een podiumplaats hebben behaald. Afhankelijk van de geleverde prestatie wordt bekeken of men in aanmerking komt voor een medaille. Opgeven kan via www.uden.nl/sportgala.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant