Wethouder van Merwerode in gesprek met Cas en Roan voor subsidie voor het concert
Wethouder van Merwerode in gesprek met Cas en Roan voor subsidie voor het concert

Nieuwjaarsmarkt door jeugd Muziekvereniging De Eendracht

Algemeen 731 keer gelezen

UDEN | Muziekvereniging De Eendracht houdt op zondag 7 januari een nieuwjaarsmarkt in de Klankkelder aan de Markt 3a in Uden. Deze markt wordt volledig georganiseerd en gehouden door de jeugdleden van De Eendracht.

Met de markt wil de muziekvereniging zo veel mogelijk geld inzamelen voor hun concert 'Proms for Kids van Udense bodem', dat plaatsvindt op 25 maart 2018 in Theater Markant Uden. Ook dit concert wordt helemaal georganiseerd door de jeugdleden. De Eendracht gaat voor dit concert een samenwerking aan met balletschool van de Water, Gitaarschool Uden, Zangstudio Maureen, Music Fun en externe muzikanten. Alle opbrengsten van deze markt gaan volledig naar dit concert.

Tijdens de markt zijn er lekkere hapjes en drankjes te koop en spelletjes te spelen. Om 14.30 uur is de uitreiking van de loterij met mooie prijzen. Het Opleidingsorkest en de Blazersklas zullen die dag een voorproefje geven door een aantal nummers te spelen, die ook op het concert gespeeld zullen gaan worden. Er zingt zelfs een echte jeugdige zangeres, samen met het Opleidingsorkest tijdens deze Nieuwjaarsmarkt. Entree is gratis.

Kaartverkoop concert
Op de markt zal tevens gestart worden met de kaartverkoop voor het concert 'Proms for Kids van Udense bodem'. De kaartjes kosten voor volwassenen 5 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar 2,50 euro. Daarnaast kunnen ouders/opa's, oma's/familieleden en anderen een nummer wat op het concert gespeeld wordt sponsoren voor 25 euro. De opbrengst daarvan gaat ook rechtstreeks naar het concert. De namen van sponsoren worden vermeld op het programmaboekje achter het nummer wat is gesponsord.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant