Hardloopliefhebbers kunnen hun hartje ophalen aan het begin van het nieuwe jaar
Hardloopliefhebbers kunnen hun hartje ophalen aan het begin van het nieuwe jaar

Rennend het nieuwe jaar in tijdens Bedafcross

Algemeen 964 keer gelezen

UDEN | Op een steenworp afstand van Camping de Pier organiseert atletiekvereniging De Keien op zondag 7 januari de Bedafcross. Het is de tweede cross in de serie van vier en vindt plaats in de bosrijke omgeving bij de Bedafse Bergen.

Hardloopliefhebbers kunnen hun hartje ophalen aan het begin van het nieuwe jaar. In het bosrijke gebied nabij Camping de Pier wordt een volledig onverhard parcours uitgezet, waarop jong en oud de strijd met elkaar en zichzelf kunnen aangaan. De Bedafcross begint om 10.00 uur met de pupillenwedstrijden, gevolgd door wedstrijden voor junioren in verschillende leeftijdscategorieën. De wedstrijd voor junioren A/B, senioren en recreanten gaat om 10.45 uur van start. Deelnemers hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.540 meter) met een maximum van zes ronden (9.240 meter).

Iedereen kan deelnemen
Deelname aan de Bedafcross is niet alleen voor leden van een atletiekvereniging. Iedereen die het leuk vindt om hard te lopen is welkom. De cross is bijvoorbeeld ook nuttig om je conditie op peil te houden in een winterstop van een sportcompetitie.

Inschrijven 
Inschrijven is ter plekke mogelijk in de tent van het wedstrijdsecretariaat bij de start. De kosten bedragen 3 euro voor senioren, recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 1,50 euro per persoon. Meer informatie over het programma en de diverse leeftijdscategorieën is te vinden op www.dekeienatletiek.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant