Pechvogel Dinges zoekt een warm thuisadres
Pechvogel Dinges zoekt een warm thuisadres

Hokazo is hard op zoek naar katten- en hondenverzorgers

Human Interest 733 keer gelezen

UDEN | Hokazo is voor het nieuwe jaar hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend zoekt het dierenopvangcentrum dringend kattenverzorgers.

Ook bij de honden heeft het centrum dringend hulp nodig op vrijdagochtend. Natuurlijk is alle hulp op andere dagen ook altijd welkom. Interesse om een handje te komen helpen? Mail dan naar admin@hokazo.nl of bel om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Asieldier van de week
Het asieldier van deze week heet Dinges. Dinges is een pechvogel. Hij werd op straat gevonden, is bijna 10 jaar oud en FIV+ (dit is vergelijkbaar met HIV maar dan alleen besmettelijk voor katten). De meeste katten kunnen nog jaren relatief gezond leven met deze ziekte, maar Dinges heeft helaas wel wat kwaaltjes. Zo heeft hij bijvoorbeeld snel last van ontstoken pootjes. Die moeten dan gezalfd worden en daar is Dinges geen fan van. Hij houdt niet van zo'n polonaise aan zijn lijf en heeft daardoor moeite gekregen met handen. Dinges kan op zijn manier wel lief zijn. Als hij iemand goed kent en vertrouwt, geeft hij graag kopstootjes. Hij zoekt een rustig huisje zonder andere katten of kleine kinderen, waar hij lekker zichzelf kan zijn en men het niet erg vindt als hij met rust gelaten wil worden. Dan durft hij het wel aan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant